Exclusive Install

“Dissenyem, implementem i cuidem les instal·lacions per a màxima tranquil·litat i confort de l'usuari.”

L'equip

Som un equip multidisciplinari amb més de 20 anys d'experiència en el disseny, realització i manteniment d'instal·lacions a les quals ens dediquem amb amor i dedicació. Realitzem instal·lacions singulars en qualsevol lloc del món.

Millorant el planeta

Durant anys la construcció i les instal·lacions no tenien present el concepte de sostenibilitat contribuint a la crisi climàtica.

La missió de la nostra empresa és realitzar instal·lacions durables, fiables, de màxim confort per als usuaris i sostenibles.

Partners tecnològics

Tenim l'orgull de col·laborar amb una selecció de fabricants i professionals que comparteixen els nostres valors de sostenibilitat, màxima qualitat i compromís amb els clients.

Partners tecnològics

Serveis

"Sistemes energètics sostenibles, domòtica d'última generació, equips de seguretat, construcció sostenible, tractament d'aigua… Tots els nostres serveis amb un sol interlocutor i amb les millors marques, per a màxim confort i seguretat de la teva família i teu."

El nostre equip

David Poveda

Màxima empatia amb els clients i gran experiència en el desenvolupament de projectes internacionals. David també és un reconegut especialista en sostenibilitat energètica.

Carles Oriol

Especialista en integració de sistemes multiprotocol. KNX Tutor Partner. Expert en eficiència de sistemes HVAC. Amb alta visió estratègica i gestió de projectes.

Marc Gordo

Sobre el terreny és el millor líder per a projectes tècnics complexos. Marc compta amb més de 15 anys d'experiència en la direcció de projectes tècnics internacionals.

Carles Ferré

Enginyer industrial especialitzat en eficiència energètica amb àmplia experiència en el disseny d'instal·lacions fotovoltaiques en diversos països.

Xavier Abella

Enginyer industrial especialitzat en eficiència energètica amb àmplia experiència en el disseny d'instal·lacions fotovoltaiques en diversos països.

Joan Ramírez

Enginyer industrial especialitzat en eficiència energètica amb àmplia experiència en la direcció d'obra d'instal·lacions fotovoltaiques en diversos països.

Albert Prats

Enginyer industrial especialitzat en eficiència energètica amb àmplia experiència en la direcció d'obra d'instal·lacions tèrmiques en diversos països.

Oleg Beley

Enginyer de sistemes electrònics que, juntament amb la seva família, resideix en la Costa Brava des de l'any 2014. Oleg té un profund coneixement de sistemes energètics, de climatització i domòtica.

Silvia Fulladosa

Assegurar-se de la màxima satisfacció dels nostres clients és la seva responsabilitat. Coordina els nostres equips tècnics perquè les instal·lacions tinguin el millor manteniment i funcionin a la perfecció.

Azu Pla

La perfecta coordinació del personal tècnic, lliurament de materials i equips és responsabilitat de Azu.

Manuel Sánchez

Director General de C-Solar, arquitecte estructuralista amb més de 15 anys d'experiència en el disseny d'estructures solars.

Oscar Montenegro

Enginyer estructuralista realitza els estudis de solidesa d'estructures en edificis existents.

Santiago Murillo

Aporta Intel·ligència Artificial als nostres sistemes per a donar més confort als nostres clients i guanyar eficiència energètica.

Fabien Salle

Especialista en sostenibilitat financera i social el seu treball és molt valuós en projectes per al sector turístic.

Jorge Andrey

Advocat en la signatura *DAUSS especialitzat en temes legals relacionats amb l'energia.

Griselda Poveda

“Sense els números ben controlats fins al millor projecte pot ser un fracàs”. *Griselda es preocupa d'una perfecta comptabilitat i control financer.

Contacta amb nosaltres si vols tenir un sol interlocutor per al disseny, realització i manteniment de les instal·lacions energètiques, de domòtica i seguretat del teu habitatge!